Goed glas is veilig glas

De voortdurende ontwikkeling van design en techniek zorgt ervoor dat autoruiten een integraal deel uitmaken van de totale auto. Zeker de voorruit, maar ook de achter- en zijruiten blijven op dit punt niet achter. Bij Autoschade Bluekens denken we hierbij natuurlijk als geen ander aan de factor veiligheid. Daarom is het zaak ruitreparaties uitsluitend door de erkende schadespecialist te laten uitvoeren. De voordelen zijn glashelder: niet alleen wordt de reparatie of vervanging vakkundig uitgevoerd, maar krijgt u bij vervanging in principe maar liefst 48 maanden schriftelijke garantie. En doordat de werkzaamheden door ervaren reparateurs worden verricht, gebeurt het snel, efficiënt én dus relatief voordelig.

Misverstand: glas = glas

We horen het nog al te vaak: glas is glas dus waar en door wie ik de ruitreparatie of –vervanging laat doen, maakt ook niets uit. Die stelling klopt niet. Tenminste niet bij ons. Zo heeft elke auto specifieke technische eigenschappen. We noemen u ter illustratie:

Voorbereiding voor diverse sensoren die tegenwoordig achter de voorruit gemonteerd zitten. Bijvoorbeeld: regensensor, camera, laser-systeem ten behoeve van o.a. safety systemen.

Voor- en zijruiten zijn vaak voorzien van een waterafstotende coating. Een veiligheidsvoorziening: ze worden minder snel vuil en uw zicht blijft ook bij regen optimaal.

In bepaalde ruiten is bedrading geïntegreerd voor verwarming en/of ontvangst van audiosignalen. Daarnaast kan er een zon- en warmtewerende werking in zijn opgenomen.

Een verlijmde vooruit maakt een geïntegreerd deel uit van de gewenste en dus berekende stijfheid van de carrosserie.

Gelaagde zijruiten verminderen de kans dat bij een ongeval inzittenden uit de auto worden geslingerd en beschermen ook beter tegen inbraak.

Een steentje, een poging tot inbraak... er zijn tal van redenen waardoor een autoruit kan worden beschadigd. Ga dan snel langs bij Autoschade Bluekens in Breda of een van onze andere vestigingen. Wij zullen allereerst beoordelen of reparatie mogelijk en verantwoord is. U voorkomt zo dat de hele voorruit gaat scheuren of barsten. Reparatie gaat zeer snel en in veel gevallen dekt uw verzekering de ‘schade’- zonder no-claim verlies.

Ruitreparatie:
 Snel en vaak kosteloos!

Neem direct contact op

Meld uw schade snel en gemakkelijk via Whatsapp of e-mail